EDITIE/PUBLICATIE VAN DE SITE

Trend Travel
Culliganlaan 1b
1831 Diegem

Contact

Tel. : 02/430.25.87
Email : info@tangotravel.be

Bedrijfsnaam

Tango Travel

Intracommunautair btw-nummer

BE 0627.839.527

RESPECT VOOR PRIVACY EN PERSOONSGEGEVENS

De gegevens zijn verzameld met het exclusieve doel het tot stand brengen van een commerciële en professionele relatie met klanten.

De persoonlijke gegevens worden opgeslagen door Trend Travel gedurende een redelijke periode.

Als de persoon niet alle verplichte gegevens op de formulieren invult (* verplichte velden), kan het formulier niet voor validatie in aanmerking komen.

REPRODUCTIERECHTEN

Deze site is de verantwoordelijkheid van de Franse en internationale wetgeving inzake auteursrecht en intellectuele eigendom. Alle rechten van reproductie zijn voorbehouden, met inbegrip van de iconografische en fotografische voorstellingen. De reproductie van alle of een deel van deze site op een drager is verboden, tenzij u toestemming heeft van de publicatie verantwoordelijke.

FOTO

De foto ‘ s gebruikt op deze website zijn het onderwerp van voorbehouden rechten. Ze kunnen niet worden gebruikt of gedupliceerd zonder schriftelijke toestemming van Trend Travel.

ADVIES IN VERBAND MET DE VEILIGHEID

Om te zorgen voor de veiligheid en het waarborgen van de toegang aan het publiek, maakt deze website gebruik van controle software programma’s. Deze identificeren ongeoorloofde pogingen om verbinding te maken of het wijzigen van de informatie, of elk ander initiatief dat kan leiden tot andere schade.

Ongeautoriseerde pogingen om het laden informatie of wijziging van gegevens, gericht op het veroorzaken van schade in het algemeen, elke aanval op de beschikbaarheid en de integriteit van deze site is strikt verboden en zal bestraft worden door het wetboek van strafrecht.

Daarom is in artikel 323-1 van het wetboek van strafrecht bepaalt dat de toegang tot of het verblijven op frauduleuze wijze in alle of een deel van een systeem van geautomatiseerde verwerking van gegevens (dit is het geval van een website) wordt gestraft twee jaar gevangenisstraf en 30000 Euro boete.

Het artikel 323-3 van dezelfde code voorziet het feit van frauduleus invoeren van gegevens in een geautomatiseerd systeem voor verwerking of te verwijderen of te wijzigen op frauduleuze wijze de gegevens die het bevat, wordt bestraft met vijf jaar gevangenisstraf en 75000 Euro boete.